Over ons

Wij geloven dat 80% van de juridische dienstverlening gratis kan. Hoe wij dat waarmaken? Volgend filmpje maakt je wegwijs in de werkwijze van Intolaw en hoe wij het recht voor iédereen toegankelijk maken.
Document toevoegen

Indien je graag een document wil delen, kan dit hier. Dit kan ons een betere kijk geven op jouw concrete situatie.

Klantgericht

Wij zetten ons elke dag opnieuw in om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze cliënten. Betrouwbaarheid, integriteit en transparante communicatie zijn sleutelbegrippen bij Intolaw. We bevragen onze cliënten via tevredenheidsenquêtes, maar ook onze interne bedrijfsprocessen worden intensief gemeten. We dagen onze medewerkers uit met doorgedreven opleidingen en stimuleren hen. Zo slagen we erin om onze dienstverlening steeds naar een hoger niveau te tillen.

Overal in België

Wij behandelen zaken over gans het land en zetten sterk in op een geëngageerd team van advocaten, administratieve medewerkers en intern juridisch geschoolde medewerkers. Ieder van ons heeft de juiste ingesteldheid; probleemoplossend denken, teamplayer, proactief en steeds klantgericht. Het DNA van Intolaw is duidelijk: integriteit, loyaliteit en empowerment. We hechten veel belang aan onze bedrijfscultuur en delen succes en verlies met het volledige team. Samen creëren we een verrijkende werkomgeving.

Gent

Begijnhoflaan 408, 9000 Gent

Brussel

Treurenberg 5, 1000 Brussel

Luik

Place des Guillemins 2, 4000 Luik